Prijzen

Bij Juuve hebben we verschillende voertuigen. Van elektrisch tot benzine, van station tot hatchback, van budget tot luxe. Per voertuig hanteren wij verschillende prijzen.

Wat kost Juuve?

De prijs van een reservering bestaat uit een uurtarief en een kilometertarief. Het kilometertarief is het bedrag dat je betaalt voor het aantal kilometers dat je aflegt tijdens een reservering. Het kilometertarief is inclusief brandstof, waardoor je nooit zelf hoeft te betalen voor het tanken. Zowel de kosten per kilometer als het uurtarief worden weergeven bij het maken van een reservering. Ook hebben alle auto’s hebben een maximaal dagtarief. De prijzen van het dagtarief zijn gebaseerd op een maximaal aantal uur waarvoor je betaalt per 24 uur. 

Parkeerkosten.

Parkeren binnen de zone van de basislocatie van de auto is gratis. Hier heeft de auto een parkeervergunning. Buiten deze zone zijn alle gemaakte parkeerkosten voor de huurder.

Voor meer informatie zoals betaalmethodes, huisdieren in de auto, eigen risico en meer verwijzen wij je graag naar onze help center. 

Abonnementen. 

Op dit moment is het eerste abonnement al af te sluiten in de app. Met dit abonnement krijg je voor 19,- per maand tot 60% korting op alle auto’s in Rotterdam van maandag tot en met vrijdag. We werken hard aan de realisatie van abonnementen voor de hele week en het weekend. Stay tuned! Lees hier meer over abonnementen. 

Kilometertarief.

Het kilometertarief ligt tussen de 0,19 en 0,29 per kilometer. De meeste auto’s op het Juuve platform zijn 0,25 per kilometer. Er ligt een tankpas met code in de auto waarmee je gratis kan tanken. Na het afsluiten van jouw reservering ontvang je een factuur met de gereden kilometers en aantal gereserveerde uren. Je kunt vooraf zelf kiezen of je deze wil betalen via automatische incasso of met creditcard.